Grand Akvarijum

( od 10:00 do 12:00 ) Navedeno vreme polaska i povratka je okvirno, zavisi od lokacije hotela

35 €

Vožnja klimatizovanim vozilom od hotela do akvarijuma, u trajanju od 30-tak minuta. Poseta traje od sat do sat i po vremena nakon toga je povratak nazad za hotel.

Ekskurzija Grand akvarijum Predstavlja jednu od brojnih zanimljivih ekskurzija u Hurgadi, imajući u vidu da je Grand akvarijum Hurgade svrstan među najvažnije akvarijume na svetskom nivou. Sadrži 1200 izuzetno retkih morskih stvorenja, gde je skupljen veliki broj riba i retkih vrsta životinja koja nastanjuju Crveno more, gde spadaju pojedine vrste ajkula i kornjača. Ekskurzija predstavlja slobodnu šetnju tokom koje ćete biti u mogućnosti da obiđete brojna mesta i uživate na sledeći način :

U prizemlju postoji akvarijum koji sadrži 10 miliona kubika vode, ova ogromna velika površina sadrži veliki broj retkih vrsta riba i ostalih životinjskih stvorenja Crvenog mora. Akvarijum je ušao u Ginisovu knjigu rekorda upravo zbog svoje veličine.

Stakleni tunel Grand akvarijuma

Ovaj stakleni tunel se prostire duž akvarijuma na dubini od 11 metara ispod površine, a njegova dužina iznosi 48 metara. Šetajući tunelom možete da posmatrate lepotu svih riba, ajkula i ostalih morskih stvorenja kroz staklo, a videćete i ronioce kako se igraju sa ajkulama i hrane ih. Ova ekskurzija predstavlja uzbudljivo iskustvo.

Na drugom spratu Grand akvarijuma postoji velika izložba gde možete videti raznovrsne ribe i retka morska stvorenja sa svih strana sveta kao što su riba lav, pingvini, morske lisice, Pirane američki krokodili, kao i brojne druge morske životinje. 

Odrasli  35

Deca

Do 3,99 godine gratis

Od 4 do 9,99 godina 18 €

  • Ulaznice za Grand Akvarijum i prevoz od hotela i nazad.

DVD ( Snimak izleta ).

Korišćenje lićnog fotoaparata u akvarijumu košta 25 EUR

Potrebno je da se rezerviše što 2 dana pre polaska iz vaše zemlje, u cilju bolje organizacije i popunjenosti mesta. Ceo iznos se plaća na dan izleta ( Gotovinom ).

1- Voda

2- Fotoaparat

  • Gosti koji su smešteni u hotelima van Hurgade kao ( Sahl Hasheesh, Makadi Bay, Soma bay, Safaga i El Gouna ) plaćaju ( 5 € ) više od navedenih cena za pojedine izlete zbog dužih transfera, a posebno hotel Sheraton Soma Bay za vozilo je 25€


Rezervišite izlet