Super Safari

( od 11:30 do 19:30 ) Navedeno vreme polaska i povratka je okvirno, zavisi od lokacije hotela.

20 €

Vožnja džipovima od hotela do pustinje, odakle kreće ekskurzija. Prvo se vozimo kvadovima oko 30 minuta kroz pustinju, nakon kratke pauze za užinu sledi vožnja ” spajder ” pustinjskim automobilom koja traje 10 minuta. Nastavljamo da se vozimo dalje kroz pustinju džipovima do beduinskog sela gde ćete imati priliku da se upoznate sa pravim Beduinima, sjajna prilika da se proba čaj dok vodič ispriča interesantnu i zanimljivu priču o Beduinima i njihovoj kulturi. Zatim je predviđeno jahanje kamila koje traje 5 minuta, a zatim poseta tradicionalne pekare da biste se upoznali sa tradicionalnim načinom pečenja hleba koji će vam demonstrirati Beduinka. Potom sledi poseta apoteke da biste se upoznali sa lekovima koje koriste Beduini ( biljke i čajeve ). Povratak u Safari centar gde se poslužuje večera i jedno bezalkoholno piće. Uz večere je predviđen folklorni program ( egipatski drviš i trbušni ples ). Polazak za Hurgadu je oko 19:00h.


Odrasli  20€        

Deca

Do 3,99 godine  gratis 

Od 4 do 11,99 godina 10€

 • Jahanje kamila.
 • Vodič na srpskom jeziku.
 • Voda.

 • DVD ( snimak izleta ).

Potrebno je rezervisati 2 dana pre polaska iz vaše zemlje, u cilju bolje organizacije i popunjenosti mesta. Ceo iznos se plaća na dan izleta ( Gotovinom ).

 1. Odeću od prirodnih materijala ( pamuk – lan ).
 2. Tanku jaknu ili duks ( zimi – od novembera do marta ).
 3. Zatvorenu obuću ( srdačna preporuka ).
 4. Zaštitu od sunca ( marama, kapa ili šešir ) i naočare.
 5. Novac za suvenire.
 6. Novac za DVD sa slikama.
 7. Flašu vode.

 • Gosti koji su smešteni u hotelima van Hurgade kao ( Sahl Hasheesh, Makadi Bay, Soma bay, Safaga i El Gouna ) plaćaju ( 5 € ) više od navedenih cena za pojedine izlete zbog dužih transfera.


Dragi gosti,

Povodom novih sigurnosnih uputstava, obaveštavamo vas da u skladu sa novim pravilima policije za izlet Kvad safari nije dopuštena vožnja deci mlađoj od 10 godina, a za izlet Super safari nije dopušteno da se deca mlađa od 7 godina voze na kvadovima.

Hvala Vam na razumevanju!Rezervišite izlet